1 Followers
27 Following
sheiladoylein

sheiladoylein

Phil Devin Consultants: Forpligtet til at få de resultater du fortjener

 

Phil Devin vision at give folk "bedre service, bedre resultater" når det kommer til deres fast ejendom behov fødte Phil Devin fast ejendom konsulenter. Phil sørger for at levere tjenesten hver klient fortjener. Han er dedikeret til at fuldføre hvert projekt med en entusiastiske tilgang. Hans mange år i branchen fået ham en masse loyale kunder, som tror på hans smart service.

 

Phil har rigelig viden om de processer, der er medtaget i køb eller salg af en fast ejendom. Han viser også en stærk forpligtelse til sit job. Og han vil helt sikkert støtte dig i at gøre din næste træk, så du vil opnå et positivt resultat.

 

Phil Devin konsulenter har til formål at overgå forventningerne hos personer med deres fremragende ejendoms service. Kunder har tillid til Phil's service og ofte beundre hans vedvarende lidenskab, og det viser i resultaterne af hans værker.

 

Phil respekterer, at nogle klienter kan have en travl hverdag, så hver gang en klient sat en aftale han garanterer dem, at han vil ankomme til tiden og er parat til at være der. Han er en person, der værdsætter tid og behandler det med enorm betydning.

 

Som nævnt tidligere, vil du helt sikkert få hvad du fortjener med Phil Devin fast ejendom konsulenter fordi Phil gør sit bedste hver dag for at levere en tjeneste, du ikke vil blive skuffet. Han er bevist ærlig i forbindelse med undersøgelser, og han lægger ikke skjul oplysninger. Han udstiller sikkert ærlighed i alt, hvad han gør.

 

Phil også mener hver klient som ven og bygger et fast forhold med dem. Klienter, på den anden side finde Phil som en stor faglig og en ven, fordi han virkelig lytter til deres behov og interesser, og giver hans ægte rådgivning og støtte. Ingen tvivl om er at han stærkt anbefalet af mange klienter på gennemgå websteder.

 

Han vil ikke også forlade dig alene når du laver en beslutning, men i stedet, han vil kraftigt støtte dig på hvad du mener er rigtige for dig. Og når du beslutter dig for at købe eller sælge med ham, han vil give alle de oplysninger, du har brug for så at du har et godt fundament for at gøre din beslutning, og du ikke vil have nogen beklager med resultatet.

 

Phil vil også sørge for at han ikke vil undlade at give en lydhør, omfattende og skræddersyede service, således at en kvalitet vil medføre visse. For at give en præcis og fejlfri resultat, sørger Phil for, at hver detalje tjekkes omhyggeligt.

 

Dine fast ejendom behov er i gode hænder med Phil Devin Real Estate!

 

Om os

 

Tale med nogen, der har oplevet processen med at købe eller sælge fast ejendom og ofte deres resultater er en kombination af stress, skuffelse og i sidste ende kompromis! En af mine mange mål er at sikre din næste skridt er et positivt.

 

Jeg startede Phil Devin fast ejendom med en simpel mission: "til at levere resultater der overstiger FORVENTNINGERNE klienter".

 

Hvad betyder det for dig?

 

  • Jeg ved du har travlt, og jeg respekterer din tid. Når vi sat en aftale, og jeg vil være der.
  • Når jeg siger noget kan gøres... kan du regne med det.
  • Jeg forsøge ikke at sne mennesker eller skjule oplysninger. Jeg er alt om offentliggørelse.
  • Jeg er ikke i den forbindelse med enhver transaktion - jeg er i det for langdistanceflyvninger... de livslange relationer.
  • Det betyder, at jeg vil arbejde for at få det resultat, du fortjener.

 

I sidste ende når du køber eller sælger med mig, kommer det til din beslutning om, hvad der er rigtigt for dig. Mit mål er at sørge for du har nok oplysninger til at træffe en beslutning, kan du være tilfreds med ned ad sporet. Når du vælger mig til at hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig kan du regne lydhør, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelse er forskellen mellem hvad kunden forventer og agenten leverer"

 

Jeg ved, at mine klienter trang til at beskæftige sig med en 'professionel', der kan "lytte" til deres individuelle ønsker og behov og levere løsninger til dem!

 

Phil Devin er det professionelle!